sábado, 28 de mayo de 2016

Ja quasi hem acabat!!

Doncs ja hem acabat! Bé, realment això és el que crec que ens agradaria a tots però el que és cert és que tan sols hem acabat la presentació que tot i haver-la feta amb Google Slides( no hem fet ús d'una aplicació desconeguda) ens ha quedat molt bé. La claus per a l'èxit d'aquesta presentació han sigut la bona organització i per descomptat la forma de fer-la.

 De la primera cal destacar que gràcies a ella hem pogut tindre-la acabada amb antelació el que ens ha permés posar-la en comú amb el mestre (Dani) i ell ens ha dit que podríem millorar. Per contra, si la haguèrem fet tota al final no podríem haver corregit la sèrie d'errors que teníem.

 En segon lloc tenim la forma en que l'hem feta, ja que hem utilitzat imatges animades que ens facen evocar els diferents temes dels que volem parlar enlloc de escriure tot un text. A més és molt més agradable a la vista, part que de vegades es passa per alt però que és molt important.

 Per últim volia citar una "ajuda" informàtica que pot ser sabreu ja però que jo desconeixia fins fa poc. No vos ha passat mai que esteu escrivint i que de sobte sense saber que heu tocat quan selecciones una paraula per borrar una lletra o un espai ix un part blava que t'impedeix fer-ho? És perque et trobes al mode sobreescriptura i al borrar o escriure ho fa sobre les lletres de la paraula que ja tens.
 Per anul·lar la seua funció tan sols és necessari prémer la tecla 0 o Insert (Ins).



(Cantó inferior esquerre)

Bé doncs, amb aquest xicotet tip vos deixe, espere que a algú li haja servit d'ajuda.
Fins la pròxima setmana!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario